Acties

Oliebollen verkoop

Zie hieronder op de poster de info voor de oliebollenverkoop, zoals wij die ieder jaar doen.

_____________________________________________________________________

Grote Club Actie

Scouting Menno Simonsz is ook dit jaar begonnen met het verantwoord loten verkopen. O.a.  voor de aanschaf van materialen voor ons nieuwe clubhuis .

Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook scouting Menno Simonsz . De leden van scouting Menno Simonsz zetten zich dit jaar in om inkomsten te verwerven voor het aanschaffen van materiaal voor in ons nieuwe clubhuis en voor een extra zakcentje voor de zomerkampen.

Verantwoord loten verkopen

De leden van scouting Menno Simonsz verkopen hun loten op een verantwoorde manier loten, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie is te vinden op clubactie.nl en in de begeleidende informatie brief die onze leden hebben ontvangen.

Extra inkomsten hard nodig

George Kruijer, clubcoördinator scouting Menno Simonsz “Onze leden zetten zich ieder jaar in om extra geld op te halen voor de aanschaf van materialen om ons nieuwe clubhuis nog gezelliger te kunnen gaan maken . We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kunnen wij die extra steun goed gebruiken.

Afgelopen jaren heeft de grote clubactie binnen onze groep een leuk extraatje gegeven.

80% gaat naar de club!

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

De trekking van de Grote Clubactie 2022 heeft recent plaatsgevonden. Vanaf vind je de trekkingsuitslag op hier.

Mocht u nog vragen hebben over de grote clubactie dan kunt u contact opnemen met onze clubcoördinator:

George Kruijer \ Rama

06-19300132.

Jantje Beton

Elk jaar collecteren wij voor Jantje Beton; want 50% is dan voor onze groep. Waardoor wij heel veel kinderen heerlijk kunnen laten genieten van de natuur. Maar waar staat Jantje Beton eigenlijk voor?

Vrij buitenspelen en bewegen is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Juist in een tijd waarin 80 procent van de kinderen onvoldoende beweegt, kan buitenspelen niet genoeg gestimuleerd worden. Want de kracht van buitenspelen op de sociale, motorische en emotionele ontwikkeling van kinderen en hun leervermogen is ongekend.

Er is een schat aan gegevens die aantonen dat buitenspelen een must is voor elk kind. Daarom wil Jantje Beton voorkomen dat vrij buitenspelen en bewegen uit het leven van kinderen verdwijnt.

Eén op de vijf kinderen in Nederland speelt minder vaak vrij buiten dan ze zouden willen en tweeëntwintig procent speelt niet of slechts eenmaal per week vrij buiten. Dat is alarmerend. Buitenspelen is dus niet zo vanzelfsprekend als het moet zijn.

Daarom ondersteunen we kinderen hun buurt leuker te maken. Zij hebben volgens het verdrag van de Kinderrechten het recht om buiten te spelen en invloed op hun eigen speelomgeving uit te kunnen oefenen. Jantje Beton komt op voor het recht van alle kinderen in Nederland om dagelijks vrij en avontuurlijk buitenspelen en bewegen mogelijk te maken.

______________________________________________________________________

Sponsorkliks

Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via onze pagina op SponsorKliks.nl wordt gedaan. Deze commissie stort Sponsorkliks op onze bankrekening. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit hier profiteren we direct van!

We hebben een eigen pagina op Sponsorkliks.nl met links naar uiteenlopende shops in verschillende categorieën zoals: kleding, schoenen, elektronica en vakanties. Veel bekende webshops zijn aangesloten: denk aan Bol.com, Zalando, Hema, Wehkamp en Thuisbezorgd.nl. Wanneer je een aankoop doet in één van deze webshops via onze pagina, krijgen wij een bepaald percentage van uw aankoopwaarde uitgekeerd.
De sponsorklikspagina vind je door op het icoontje te drukken.