Welpen 7-11 jaar

speltaktekens_welpen_Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen en speel mee in de jungle!

Meisjes en jongens van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit het Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. De welpen leren door middel van sport en spel, samenwerken. Op speelse wijze leren zijn de natuur kennen.

Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers. Er wordt veel gedaan aan sport en spel, maar ook andere activiteit waaronder speurtochten, koken, kaart en kompas, kamperen, knopen en EHBO, natuur, creativiteit en nog veel meer! 

Spelen in thema
De welpen spelen in het thema van Jungleboek en beleven allerlei spannende avonturen in de jungle. De welpen identificeren zich met Mowgli of Shanti en spelen in de jungle met hun vrienden Louie, Baloe, Malchi, Chil, Rama  en vele anderen. In de jungle is er altijd wat te doen en elk dier heeft zijn of haar eigen wijsheden en favoriete bezigheden.

De verschillende activiteitengebieden (verzamelingen van activiteiten die qua onderwerp bij elkaar horen) zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en kinderen elke week iets anders doen.

De welpen doen elk jaar mee aan de regionale zwemwedstrijden Splash! en de jaarlijkse Baden-Powell dag. Natuurlijk gaan wij aan het einde van het seizoen een week op zomerkamp met ieder jaar een ander thema en veel spanning die herinneringen maken om nooit te vergeten!

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keertje kijken op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur of mail naar info@mennosimonsz.nl.

Welpen-leiding:

Maud Tichelaar (Chil)

George Kruijer (Rama)

Tijn Tichelaar (Louie)

Peter Roest (Baloe)

Liam Gaskell (Shere Khan)