Pioniers 16-21 jaar

Welkom bij de nieuwste speltak van Scouting Menno Simonsz (gestart begin 2022). Wij zijn de Pioniers en klaar voor avontuur!

De pioniers zijn ontstaan vanuit de pantergroep (7-15 jaar). We zijn een “rowans-groep” in de leeftijd van ongeveer 16-21 jaar. De groep bestaat uit jongeren die net iets meer begeleiding nodig hebben en het leuk vinden om (nog meer) scouting skills te leren.

Zowel individueel als met de groep organiseren we allerlei leuke activiteiten die te maken met o.a.: Buitenleven, expressie, sport & spel, identiteit, samenleving, internationaal, veilig & gezond, en uiteraard uitdagende scoutingtechnieken.

We werken met doelen die je samen met jouw (bege)leiding opstelt vanuit de progressiematrix, rekening houdend met de kennis die je al eerder hebt opgedaan. We werken in stappen naar meer zelfstandigheid, omgaan met verantwoordelijkheden en samenwerken.

De opkomsten zijn op vrijdag (om de week op de oneven weken) van 19.30 – 21.30 uur). Heb je interesse? Kom gerust eens langs of stuur vooraf een mail (ook voor meer info) naar info@mennosimonsz.nl. Je mag sowieso kosteloos 3 opkomsten meedoen om te bepalen of je lid wilt worden.

Tot snel!

De pioniersbegeleiding: , Christl Schreuder (Peppie), Olaf van der Wal (Olaf), Vicky van der Wal (Raksha), Dries Oostwouder