Bevers 4-7 jaar

Speltakteken_bevers_2010De jongste speltak binnen de Menno Simonsz groep zijn de Bevers. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen lid worden van deze speltak. Kom gezellig een keertje kijken op zaterdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur.

Lees hieronder de plannen: Want ja, de Bevergroep gaat vanaf nu opnieuw gestart worden!

 

Hallo!

Wij zijn Roland (32) en Yara (17), op Scouting ook wel bekend als Sahi en Rikki. Wij hebben tussen ons tweeën al aardig wat jaartjes ervaring als leiding en willen nu samen de Bevers speltak heropstarten.

Je bent welkom bij de Bevers als je 4 bent of in het jaar dat je 4 wordt, totdat je 7 wordt. Daarna vlieg je over naar de Welpen. Bij de bevers spelen we veel spelletjes, knutselen wij graag, gaan we op leuke uitjes en leren we soms zelfs nog eens wat! Maar wat bij ons altijd voorop staat: Plezier hebben!

Wij draaien onze opkomsten over het algemeen van 9:30 tot 11:30, tenzij wij er op uit trekken om wat leuks te gaan doen op een andere locatie.

Deze opkomsten vinden plaats op Melkerijpad 10 in Haarlem, waar wij sinds kort een gloednieuw clubhuis hebben gebouwd!

Wij hebben er erg veel zin in, dus als je denkt dat dit iets voor jou is dan zien we je graag een keer op het clubhuis verschijnen. Je mag 3 keer gratis komen kijken! En mocht je misschien een vriendje of vriendinnetje hebben die dit ook leuk vindt, dan is hij/zij uiteraard ook meer dan welkom!

Onze eerste opkomst is op 24 oktober, dus hopelijk tot dan! (aanschuiven op een andere datum is ook mogelijk, graag even contact opnemen van te voren)

Mail naar info@mennosimonsz.nl

Beverleiding:

               

 

 

 

Sahi                                            Rikki