Panters 7-15 jaar

PantersOp zaterdagochtend is er een aparte groep kinderen actief bij de Menno Simonsz. Kinderen in diverse leeftijden (vanaf 7 jaar) zijn hier welkom en hebben veel scouting lol!

Activiteiten zijn o.a. spelletjes spelen zowel binnen als buiten, speurtochten doen, koken, broodjes bakken. Kortom met elkaar leren samenwerken, samen spelen en veel plezier maken.

Deze speciale speltak is voor kinderen die net iets meer begeleiding nodig hebben, wij werken onder andere ook met pictogrammen.

Nieuwsgierig geworden?
De panters zijn er op zaterdag ochtend in de oneven weken van 09.30 tot 11.30. Mail naar info@mennosimonsz.nl voor meer informatie. 

Trots

De groep is trouwens extra trots op ons team dat de Panters zoveel aandacht geeft. Rama, 1 van die kanjers, heeft daarom de stoute schoenen aangetrokken en hierover contact gelegd met Scouting Nederland. Immers; een speltak voor kinderen zoals onze Panters, zijn er niet veel. Scouting Nederland zag in dat het inderdaad wel heel bijzonder is. De leiding en invalkrachten hebben dan ook een officieel ereteken (met speld en certificaat) gekregen. Verdiend!

Panter-leiding

 

Matka                               Nag                                   Hakuna

Rama                                    Peppie                          Kokkie