Panters 7-15 jaar

Op zaterdagochtend is er een aparte groep kinderen actief bij de Menno Simonsz. Kinderen in diverse leeftijden (vanaf 7-15 jaar) zijn hier welkom en hebben veel scouting lol!

Deze speciale speltak is voor kinderen die net iets meer begeleiding nodig hebben, wij werken onder andere ook met pictogrammen.

Activiteiten zijn o.a. spelletjes spelen zowel binnen als buiten, speurtochten doen, (primitief) koken, broodjes bakken en pionieren. Kortom met elkaar leren samenwerken, samen spelen en veel plezier maken.

Nieuwsgierig geworden?
De panters zijn er op zaterdag ochtend in de oneven weken van 09.30 tot 11.30. Mail naar info@mennosimonsz.nl voor meer informatie. 

Trots op ereteken

De groep is trouwens extra trots op ons team dat de Panters zoveel aandacht geeft. Rama, 1 van die kanjers, heeft namelijk de stoute schoenen aangetrokken en hierover contact gelegd met Scouting Nederland.

Immers; een speltak voor kinderen zoals onze Panters, zijn er niet veel; we zijn bijvoorbeeld de enige in Noord-Holland die een dergelijke speltak hebben. Scouting Nederland zag in dat het inderdaad wel heel bijzonder is.

In 2019 hebben de zittende leiding en invalkrachten van dat moment dan ook een officieel ereteken (met speld en certificaat) gekregen. Verdiend!

Panterleiding:

Judith Koster (Matka)

John van Everdingen (Nag)

George Kruijer (Rama)

Marco Brant (Kokkie)

Vicky van der Wal (Raksha)

Olaf van der Wal (Olaf)

(Chil)